ESTACIÓ DE SERVEI SHELL BELLVÍS

L’ESTACIÓ DE SERVEI DE BELLVÍS COMPTA AMB LA QUALITAT DE SHELL. EL MILLOR PER A TU I PER AL TEU VEHICLE

L’Estació de Servei  Bellvis forma part de la xarxa SHELL, en la qual tenim els seus productes d’alt rendiment de la mateixa marca. Els nous carburants Shell, tant gasoil com gasolina, ara incorporen tecnologia DYNAFLEX. Tenim sis punts de subministrament, i un punt de recàrrega de GLP. Una botiga d’accessoris i un supermercat, un túnel de rentat automàtic i boxes per rentar el teu vehicle a mà i un bar-restaurant.  A l’Estació de Servei Bellvís t’oferim un lloc de confort i confiança.

Shell V-Power Benzina Des del mateix moment en què arrenques el motor i cada quilòmetre que recorres, els nous carburants Shell V-Power, gasolina SP 98 t’ajuden a protegir-lo. Utilitzen DYNAFLEX, una tecnologia que contribueix a reduir la fricció del motor des del mateix instant en què comences a usar-lo en el teu vehicle, tant si circules per autopista com enmig d’un atasco6. Shell V-Power benzina sense plom 98 conté noves molècules reductores de fricció i que mantenen la neteja del motor.

Per Shell V-Power Diesel, Gasoil A Incorporant la nostra nova tecnologia Dynaflex, el nou Shell V-Power Diesel, gasoil A, amb molècules devoradores de brutícia, m