Venda i manteniment de maquinària per a la mobilitat, neteja urbana i vehicle industrial lleuger a la província de Lleida.

SERVEIS

Representem la marca distribuïdora Envirocat a la província de Lleida, empresa líder en el sector de la prestació de serveis i maquinària per a donar solució a les necessitats de la mobilitat i neteja urbana, així com de vehicles industrials lleugers.

Solucions Eco-mòbils

Fem un estudi de necessitats de cada clientper aconsellar la millor maquinària per la seva optimització de despeses i repercussió amb el medi ambient, i per evitar la contaminació del nostre entorn.

Adaptació de vehicles

Oferim el servei d’adaptació de vehicles industrials, adaptem la caixa del vehicle i busquem la millor proposta per cada necessitat.

Manteniment i garantia

Com a servei oficial, oferim el manteniment i la garantia d’aquests vehicles, seguint les pautes del fabricant.

MARQUES

AUSA

Fabricació d’escombradores vials, hidronetejadores i vehicles especials de transport i porta-implements, la millor mecànica per al manteniment i la neteja. Ofereix innovació i flexibilitat, màxim confort per al client, i mesures compactes per a poder realitzar maniobres en espais reduïts.

ALKE

Vehicles elèctrics de transport en l’interior d’estructures industrials, civils i turístics. Ofereixen una flexibilitat màxima de cara a les bateries, més de 100 vehicles amb el menor consum i una elevada autonomia. Equipaments versàtis per a l’adaptació del producte i manteniment a les necessitats del client.

DFSK

Companyia importadora de vehicles comercials per al negoci del client. Vehicles de baix consum i ecològics, automòbils econòmics i transformacions per a múltiples usos. Exportant a més de 70 països són una de les principals empreses en la fabricació de vehicles utilitaris en la indústria automotriu.

POLARIS WRANGLER

Empresa dedicada a la venda de quads “off road”, aquesta marca ofereix a tots els aficionats a l’aventura, la possibilitat de participar en un test sobre el terreny dels seus vehicles. Polaris s’ha convertit, a més, en l’empresa més reconeguda en el seu sector gràcies al Polaris Racing Challenge, Campionat d’Espanya de Rallys tot terreny.

Alguna consulta?

A Taicar treballem per a millorar la satisfacció dels nostres clients oferint múltiples serveis. Per a qualsevol dubte pregunta'ns i seràs atès. 

Formulari de contacte per serveis

Àrea a la que va dirigida la teva consulta:

3 + 7 =

Subscriu-te a la newsletter

Política de privacitat

A Taicar distribuïm el combustible per la calefacció dels habitatges o granges i carburant per maquinària agrícola, per grups electrògens i per a flotes de camions. Treballem per donar el millor servei allà on el client ho necessiti.

➡️ https://taicar.org/distribucio-de-carburant/

Aquesta setmana se celebra la Setmana Europea de la mobilitat, sota el lema "Per una mobilitat sense emissions". Hem assistit a la xarrada que ha organitzat l' @AjuntamentPalau a l'escola Arnau Berenguer, complementada amb la presentació del nou vehicle elèctric DFSK K01He.

Load More...