AUTOCARAVANES

A Taicar reparem i subministrem accessoris

per autocaravanes i caravanes.

SERVEIS

A Taicar et farem el manteniment tècnic i mecànic de la teva autocaravana o caravana, perquè tu només t’hagis de preocupar de gaudir de l’aventura com i quan tu vulguis. 

A més del manteniment, t’oferim un ventall d’accessoris (plaques solars, grups electrògens, alarmes, antirobatoris, tendals…) perquè la gaudeixis a la teva manera.

Ens encarreguem de totes les reparacions necessàries de cada autocaravana, proporcionant tranquil·litat al client, ja que no és necessari que ell s’encarregui de cap aspecte tècnic o mecànic del vehicle.

Explora fins on tu vulguis. Una autocaravana t’aporta la llibertat de decidir i anar on tu vulguis, parar on més desitgis i descansar al lloc que més t’agradi, nosaltres ens ocupem del manteniment. Anar de viatge mai ha sigut tan fàcil.

Alguna consulta?

A Taicar treballem per a millorar la satisfacció dels nostres clients oferint múltiples serveis. Per a qualsevol dubte pregunta'ns i seràs atès. 

Formulari de contacte per serveis

Àrea a la que va dirigida la teva consulta:

2 + 11 =

Subscriu-te a la newsletter

Política de privacitat

Representem la marca de distribució Envirocat a Lleida, l’empresa líder en l’àmbit de serveis i maquinària capaç de proporcionar solucions de mobilitat i neteja urbana i vehicles industrials lleugers.

En el nostre taller comptem amb especialistes per la substitució de les llunes, un element de seguretat imprescindible. Aquesta substitució és gratuïta amb l'assegurança del vehicle.
Vols més informació dels serveis que tenim per oferir-te? 👉 https://taicar.org/bosch-car-service/

Load More...