AUTOCARAVANES

A Taicar reparem i subministrem accessoris

per autocaravanes i caravanes.

SERVEIS

A Taicar et farem el manteniment tècnic i mecànic de la teva autocaravana o caravana, perquè tu només t’hagis de preocupar de gaudir de l’aventura com i quan tu vulguis. 

A més del manteniment, t’oferim un ventall d’accessoris (plaques solars, grups electrògens, alarmes, antirobatoris, tendals…) perquè la gaudeixis a la teva manera.

Ens encarreguem de totes les reparacions necessàries de cada autocaravana, proporcionant tranquil·litat al client, ja que no és necessari que ell s’encarregui de cap aspecte tècnic o mecànic del vehicle.

Explora fins on tu vulguis. Una autocaravana t’aporta la llibertat de decidir i anar on tu vulguis, parar on més desitgis i descansar al lloc que més t’agradi, nosaltres ens ocupem del manteniment. Anar de viatge mai ha sigut tan fàcil.

Alguna consulta?

A Taicar treballem per a millorar la satisfacció dels nostres clients oferint múltiples serveis. Per a qualsevol dubte pregunta'ns i seràs atès. 

Formulari de contacte per serveis

Àrea a la que va dirigida la teva consulta:

1 + 7 =

Subscriu-te a la newsletter

Política de privacitat

Ja tenim aquí el cap de setmana i des de Taicar us recomanem que aprofiteu i reviseu el cotxe per assegurar-vos que està tot en ordre: els pneumàtics, les llums, l'oli, els frens... Així el tindràs llest per quan acabi aquesta situació i puguem tornar a desplaçar-nos.

Hem realitzat alguns canvis a una furgoneta #Volkswagen Gran California:
➡️ Ajust de l'esglaó elèctric en un esglaó més dinàmic i movible, d'aquesta manera l'esglaó no tocarà a les voreres.
➡️ Platina per la televisió, per millorar la subjecció i resistència d'aquesta.

Load More...