AUTOCARAVANES

A Taicar reparem i subministrem accessoris

per autocaravanes i caravanes.

SERVEIS

A Taicar et farem el manteniment tècnic i mecànic de la teva autocaravana o caravana, perquè tu només t’hagis de preocupar de gaudir de l’aventura com i quan tu vulguis. 

A més del manteniment, t’oferim un ventall d’accessoris (plaques solars, grups electrògens, alarmes, antirobatoris, tendals…) perquè la gaudeixis a la teva manera.

Ens encarreguem de totes les reparacions necessàries de cada autocaravana, proporcionant tranquil·litat al client, ja que no és necessari que ell s’encarregui de cap aspecte tècnic o mecànic del vehicle.

Explora fins on tu vulguis. Una autocaravana t’aporta la llibertat de decidir i anar on tu vulguis, parar on més desitgis i descansar al lloc que més t’agradi, nosaltres ens ocupem del manteniment. Anar de viatge mai ha sigut tan fàcil.

Alguna consulta?

A Taicar treballem per a millorar la satisfacció dels nostres clients oferint múltiples serveis. Per a qualsevol dubte pregunta'ns i seràs atès. 

Formulari de contacte per serveis

Àrea a la que va dirigida la teva consulta:

5 + 10 =

Subscriu-te a la newsletter

Política de privacitat

Deixem enrere un any complicat per donar pas a un any ple d'esperança. Gràcies per confiar un any més amb nosaltres! Bon any nou 2021! ✨🥂

A l'Estació de servei de Bellvís pots fer provisió de combustible les 24 hores del dia mitjançant l'autoservei. Posem a la teva disposició sis punts de subministrament i un punt de recàrrega de GLP.

Load More...