BOSCH CAR SERVICE

Taicar forma part de la xarxa de tallers més grans del món,

amb 13.000 tallers propers a casa teva i a la teva feina.

SERVEIS

A Taicar treballem sota els estàndards de qualitat de Bosch Car Service, amb formació continuada dels nostres professionals i amb una auditoria anual de gestió i processos per obtenir la millor satisfacció dels nostres clients.

Serveis amb valor afegir

TRANSFORMACIÓ A GLP

El  GLP és el combustible que s’obté de petroli i gas natural, amb la seva utilització es redueixen un 96% les emissions de NOx i un 99% de les partícules en suspensió. L’estalvi econòmic en comparació amb el mateix cotxe en gasolina és del 45%, i d’un 20% respecte als vehicles Dièsel. A TAICAR oferim el servei de transformació del vehicle a GLP, promovent així aquest combustible sostenible. Un dels principals beneficis és la prolongació de la vida útil del motor juntament amb el factor econòmic i ecològic. La disponibilitat del combustible GLP en un futur serà superior a la del petroli. El cost de la transformació pot ser finançat fins a 12 mesos sense interessos.

VEHICLE DE SUBSTITUCIÓ

Posem a la teva disposició dos vehicles de substitució en perfecte estat de neteja i manteniment. A més de facilitar la teva mobilitat durant la reparació del teu vehicle, podràs provar el  Nou SUV compacte de Citroën, el C3 Aircross o un Citroën C3 i comprovar el gran estalvi econòmic que suposa conduir un vehicle amb GLP.

MiBoschCarService

És la plataforma que et permet estar connectat amb nosaltres les 24 hores del dia. Ara, des de qualsevol dispositiu podràs: demanar cita prèvia en línia 24/7 sense esperes, sol·licitar pressupost previ de la teva reparació, rebre promocions i ofertes, etc. Demana cita ara.

ACORDS AMB EMPRESES D'ASSEGURANCES I RÈNTING

Gràcies a l’estreta col·laboració entre BOSCH i les diferents empreses de rènting i assegurances, tenim la possibilitat d’oferir als nostres clients beneficis i ofertes exclusives, dels quals podràs gaudir. Taicar compleix amb els estàndards més alts de qualitat que marca BOSCH, amb el seu programa de desenvolupament Bosch Service Excellence.

ACORDS AMB EMPRESES I COL·LECTIUS

Perquè també pensem amb les empreses més properes i amb necessitats més específiques. Estem a la teva disposició per oferir acords individualitzats en funció de les teves necessitats, sigui per tractar la flota pròpia o els vehicles del teu equip humà. Això ho fem gràcies a l’experiència que ens ha aportat treballar amb els estàndards de qualitat del programa Bosch Service Excellence.

FINANÇAMENT

Acords amb les principals entitats bancàries per finançar les despeses generades pel teu vehicle, gestionem la tramitació documental perquè puguis pagar còmodament les reparacions del teu vehicle.  

VEHICLE D'OCASIÓ

Assessorament en la cerca o venda del teu vehicle d’ocasió. T’oferim una oferta variada, ajustant-nos a les teves necessitats, aconseguint cotxes amb pocs quilòmetres o seminous amb un important estalvi econòmic. Sense renunciar als avantatges d’un vehicle pràcticament nou.

Serveis de mecànica

MOTOR

Oferim un servei professional de manteniment del motor: canvi d’oli i substitució dels filtres necessaris seguint el pla de manteniment recomanat pel fabricant, integrem el registre al quadern de manteniment oficial i eliminem adequadament l’oli usat i la resta d’elements contaminants.

Diagnosi del motor, amb les últimes novetats en equips de diagnosis, podem garantir un rendiment òptim del motor.

ELECTRÒNICA

Ens encarreguem del diagnòstic dels sistemes elèctrics del teu cotxe. Els nostres especialistes s’encarreguen de localitzar i atendre el problema, ja sigui un error elèctric o si s’encén una llum d’advertència. Oferim un servei de revisió de la bateria del teu vehicle i ens encarregarem de la substitució per una bateria de primera qualitat, en cas de ser necessari. Tenim en compte també el rebuig adequat de la bateria vella.

PNEUMÀTICS

El canvi de pneumàtics és necessari quan la profunditat del dibuix arriba al mínim o si es detecta defectes de rodada o estructurals. Oferim un canvi de rodes conforme la normativa de fabricant de cada vehicle, una inspecció dels pneumàtics on es revisa la pressió d’inflat, el desgast desigual i les possibles deformacions.

INSPECCIÓ

Les revisions són indispensables per al manteniment de la seguretat en tot moment del nostre vehicle. Per això, disposem de diferents tipus d’inspeccions: la revisió d’hivern i revisió de vacances, la revisió pre-ITV, un diagnòstic d’errors per aquells clients que vulguin gaudir els següents dies amb total seguretat del teu vehicle, anàlisi d’emissions i revisió de vehicle usat amb l’assessorament de professionals.

CLIMATITZACIÓ

Disposem d’especialistes per a la realització del manteniment i reparació del sistema d’aire condicionat, facilitem una anàlisi de fuites, de pressió i funcional per poder reparar o substituir els elements defectuosos. Els sistemes d’aire condicionat haurien de ser revisats almenys una vegada a l’any, preferiblement a la primavera, abans que comenci a fer calor. La neteja d’aquest sistema elimina completament tots els bacteris i la brutícia, suprimint així les olors dels sistemes.

MECÀNICA

Disposem de recanvis mecànics conforme la normativa d’equip original per solucionar qualsevol problema del vehicle. Posem a la teva disposició des de canvis al sistema d’amortidors fins a la substitució de la corretja de distribució. La revisió periòdica dels diferents elements mecànics del vehicle garanteix la teva seguretat i duració.

FRENS

Facilitem el manteniment i la reparació del sistema de frens. Bosch compta amb una gamma completa de productes, segons la normativa d’equips originals i l’últim equip d’anàlisi per al diagnòstic i la reparació. També oferim un diagnòstic i reparació dels sistemes de seguretat en la conducció (ABS/ASR, ESP), frens elèctrics, etc.

LLUMS

Un bon sistema  d’il·luminació és essencial, per a la seguretat dins el vehicle. Per això, és necessari fer una inspecció periòdicament. Uns fars defectuosos o incorrectes poden representar un alt perill en qualsevol moment de l’any. És tant o més important poder veure-hi a la carretera que ser vist, amb un bon manteniment dut a terme pels professionals de Taicar es mantindran tots els elements en perfecte estat.

LLUNES

És un factor molt important per a la seguretat del conductor. Comptem amb especialistes per a la substitució d’aquest element de seguretat. Aquesta substitució és gratuïta amb l’assegurança del vehicle. Una esquerda pot provocar la ineficàcia dels airbags, causat per la pressió que aquests provocaran al parabrisa que en estar lleument foradat o esquerdat no suportarà la pressió i es trencarà.

Alguna consulta?

Formulari de contacte per serveis

Àrea a la que va dirigida la teva consulta:

Subscriu-te a la newsletter

Política de privacitat

Twitter feed is not available at the moment.