ESTACIÓ

SERVEI

Bellvís

L’estació Servei Bellvís ofereix els millors

serveis per a tu i pel teu vehicle.

SERVEIS

L’estació de serveis Bellvís ofereix als clients els millors serveis per al seu vehicle.  I podràs trobar a més a més de la benzinera amb sis punts de subministrament, un punt de recàrrega de GLP,

una botiga d’accessoris i un supermercat del grup DIA, un túnel i boxes per rentar el teu vehicle i  un bar-restaurant. A l’Estació de Servei Bellvís t’oferim un lloc de confort i confiança.

Benzinera

A la benzinera oferim Gasoil A, Gasoil B, Gasolina 95 i Gasolina 98 distribuïts en sis punts de subministrament. Tots els productes amb l’opció de ser facturats segons les teves necessitats.

Venda de GLP

El GLP és una mescla entre propà i butà que serveix com a combustible per als nostres cotxes, molt més barat que un altre tipus de combustible, el GLP s’utilitza en més de 25 milions d’automòbils en el món, és el combustible alternatiu d’automoció més utilitzat.

Auto Servei 24 h

T’oferim la possibilitat de fer provisió de combustible les 24 h, mitjançant l’autoservei, així com la utilització dels boxs de rentat.

La Botiga

A la nostra botiga hi trobareu tot tipus d’articles bàsics per al manteniment del teu vehicle; olis, escombretes neteja vidres, etc. Tanmateix, hi trobareu diversos cupons de diferents loteries de l’ONCE. El nostre supermercat, del grup DIA, disposa de tot tipus de productes bàsics i queda obert al mateix horari de l’estació de servei.

Túnel de rentat

El túnel de rentat està a disposició dels clients per al manteniment i neteja del seu propi vehicle. És l’opció més fàcil per aquells que no vulguin ni sortir del cotxe. Després d’emplenar el vehicle de benzina és idoni passar pel túnel de rentat i deixar el cotxe com nou.

Boxs de neteja de vehicles

Per al bon manteniment del vehicle oferim als clients l’opció de rentat manual a les boxs de neteja, econòmic i senzill. Sols calen dues monedes per poder netejar el cotxe a les boxes de neteja de la nostra estació de servei.

Cafeteria-restaurant

Tenim una cafeteria-restaurant obert als clients per a esmorzars, dinars o sopars. En un viatge llarg parar a fer un cafè o dinar és ideal per seguir gaudint del trajecte.

Àrea autocaravanes

Recentment hem afegit el servei de buidatge d’aigües grises i negres per als usuaris d’aquests vehicles, així com l’adaptació del túnel de rentat per facilitar el rentat d’aquests.

Alguna consulta?

A Taicar treballem per a millorar la satisfacció dels nostres clients oferint múltiples serveis. Per a qualsevol dubte pregunta'ns i seràs atès. 

Formulari de contacte per serveis

Àrea a la que va dirigida la teva consulta:

15 + 8 =

Subscriu-te a la newsletter

Política de privacitat