DISTRIBUCIÓ DE

CARBURANT

A Taicar distribuïm gasoil a domicili,

oferint comoditat als nostres clients.

SERVEIS

Amb la distribució de combustible a domicili volem cobrir les necessitats dels nostres clients en subministrar combustible per la calefacció dels habitatges i/o granges i carburant per maquinària agrícola, per grups electrògens i per a flotes de camions. Actualment utilitzem un camió de 7.500 l. per poder arribar allà on ens demanin, amb un servei de proximitat i qualitat.

Volem satisfer les necessitats dels nostres clients en tot moment i per això oferim un seguiment setmanal de proveïment. Ja no cal el desplaçament dels clients per a l’obtenció de carburant, amb el nostre servei l’obtindrà quan i on vulgui. A Taicar vetllem sempre per la satisfacció del client.

Portem el carburant on el necessiti el client, sigui Gasoil A o Gasoil B, el desplaçament ja no és necessari. Treballem per donar el millor servei allà on el client ho necessiti.

Un altre avantatge del nostre servei de distribució de carburant és el seguiment setmanal que oferim al client, amb aquesta implementació garantim que un client mai l’hi mancarà el carburant que necessita.

El Gasoil A que subministrem, porta un additiu incorporat per millorar el rendiment del motor, és el que s’utilitza normalment per l’automoció.

El Gasoil B que subministrem, també incorpora un additiu per millorar el rendiment del motor, a més d’un anticongelant a l’hivern per a evitar els problemes del fred. S’utilitza per al funcionament de motors de maquinària agrícola, per la calefacció i per vehicles industrials autoritzats.

A Taicar oferim també un assessorament sobre qualsevol incertesa del client particular o empresa, ja sigui per termes d’ús de combustible, de duanes, etc. i en l’àmbit del sector dels hidrocarburs.

Alguna consulta?

A Taicar treballem per a millorar la satisfacció dels nostres clients oferint múltiples serveis. Per a qualsevol dubte pregunta'ns i seràs atès. 

Formulari de contacte per serveis

Àrea a la que va dirigida la teva consulta:

10 + 5 =

Subscriu-te a la newsletter

Política de privacitat

Avui part de l'equip de Taicar ens trobem a la 5a Trobada Empresarial sobre la Transformació Digital a Lleida.
Tot un plaer assistir a una jornada tan interessant com aquesta.
#LleidaDigital #TransformacióDigital #TrobadaEmpresarial #taicar #lleida #formacio #boschcarservice

2

El 1886, l'enginyer Carl Benz va patentar el primer vehicle de la història gràcies al seu funcionament basat en la combustió interna. Podia viatjar a una velocitat màxima de 16 km/h i en la seva primera aparició publica va realitzar un recorregut de 104 km.

Load More...